IT-orientoitunut, palveleva tietoasiantuntija – Virpi Naukkarinen

Kaikesta oppii!

Sähköpostiosoite: naukkarinen.virpi@gmail.com
Puhelinnumero: 050 518 1525
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Virpi Naukkarinen
IT on seurannut minua jo yli 20 vuotta. Ymmärrän tietojärjestelmiä ja osaan puhua IT:tä kaikkien kanssa. Maisteriopintojen myötä ymmärrys kasvoi tiedonhallinnasta ja tiedonhankinnasta. Kokemuksestani voi ammentaa myös asiakaspalvelun kehittämiseen. Asiakaskokemus ja työntekijäkokemus kulkevat käsi kädessä. Olen mielelläni myös yleisön edessä.

Top 3 osaamistani:

– tiedonhallinta
– palveleminen
– kouluttaminen

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– palvelumuotoilu
– kokonaisarkkitehtuuri
– projektinhallinta

Minkälaista työtä etsin?

Etsin ensisijaisesti asiantuntijatyötä, mutta haluan kokeilla myös esimiestyötä. Olen rohkea ja otan riskejä. Venytän mielelläni kokemuksiani kohti uusia tehtäviä ja opin mielelläni uutta. Suuntaan kohti palvelumuotoilua ja haluan kehittää tietopalveluja asiakaskokemuksen näkökulmasta käsin. Asiantuntijana haluan haastaa itseäni ja kehittyä vaikuttajaksi. Toivon, että tulevassa työpaikassani pidetään työntekijäkokemusta tärkeänä. Avoin, luottava kulttuuri tai siihen pyrkiminen on eduksi.

Työhistoriani:

Olen palvellut asiakkaita, ratkonut tietoteknisiä ongelmia, kouluttanut opiskelijoita tiedonhaussa, hallinnoinut sisäistä viestintää ja toiminut asiakirjahallinnon parissa. Sähköinen arkistointi on liipannut läheltä monesti.

Millainen olen?

Olen ystävällinen ja kuunteleva viilipytty. Kannan vastuuni ja teen enemmän kuin minulta odotetaan. Työtehtävissäni pyrin kehittymään ja imemään mahdollisimman paljon hyödyllistä tietoa ympäriltäni. Haluan jakaa tietoa ja auttaa muita. Pidän itsestäni ja jaksamisestani huolta.

Mikä on koulutustaustani?

Yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) pääaineena informaatiotutkimus. Sivuaineina julkisoikeus, hallintotiede ja viro.

Tietojenkäsittelyn tradenomi, tietoverkkopalvelut.

Työnhakualueeni:

Haen töitä ensisijaisesti Tampereelta, mutta otan myös lähikunnat huomioon.

Linkkejä

Virpi Naukkarinen CV

Advertisement