Valoisa organisoija, tulevaisuuden HR-asiantuntija – Anu Tengvall

Ystävällisyys ei maksa mitään, mutta voi kantaa pitkälle.

Sähköpostiosoite: anu.tengvall@gmail.com
Puhelinnumero: 0407051707
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?Valmis_kuva_2

Yleishallinto, henkilöstöhallinto, taloushallinto, projektityö, kehitystehtävät, suunnittelu ja koordinointi, talousraportointi t&k -hankkeissa (erityisesti Tekes-rahoitteiset hankkeet), sisäinen raportointi, tapahtumajärjestely, asiakaspalvelu.

Top 3 osaamistani:

– Organisointi, aikataulutus, koordinointi
– Asioiden selvittely, esim. rahoitusehtojen tulkinta
– Tahdikas kommunikointi hyvin monenlaisten henkilöiden kanssa

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Henkilöstöhallinnon tehtävät, erityisesti työhyvinvointiin liittyen (esim. yrityksen HR-osasto)
– Monipuoliset HR:n, yleishallinnon ja/tai taloushallinnon tehtävät (pieni tai keskisuuri yritys)
– Tapahtumajärjestelyt ja muu projektityö

Työhistoria:

Viimeksi olen työskennellyt kuusi vuotta controllerina pienessä, noin kymmenen työntekijän yrityksessä. Tässä tehtävässä koordinoin ja kehitin julkisrahoitteisten t&k-hankkeiden raportointia ja olin sen tiimoilta yhteyksissä yli 200 yritykseen ja 20 tutkimuslaitokseen. Pidin myös kustannusraportointikoulutuksia. Lisäksi vastasin laskutuksesta, laskujen tarkastuksesta ja tiliöinnistä sekä erilaisten tilastojen ja raporttien luomisesta. Avustin mm. tapahtumajärjestelyissä ja kotisivujen päivittämisessä. Tämän lisäksi olen työskennellyt lyhyempiä jaksoja paperitehtaalla tuotannonsuunnittelijana ja kuljetustenhoitajana, sekä muissa monipuolisissa tehtävissä eri aloilla – siivoojasta asiakaspalveluun ja lastenhoidosta puutarhatöihin.

Minkälaista työtä etsin?

Työkokemukseni on lähinnä taloushallinnosta, mutta haluan kääntää uraani enemmän HR:n suuntaan, joka oli päämääränäni opiskeluvaiheessa. En vierasta rutiinitehtäviä, mutta olen huomannut nauttivani vaihtelevista työpäivistä ja -tehtävistä. Haluan työskennellä joko monipuolisissa tehtävissä pienessä tai keskisuuressa organisaatiossa, tai vaihtoehtoisesti suuren organisaation henkilöstöhallinnossa. Arvostan pyrkimystä jatkuvaan kehittymiseen, ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin huomioimista sekä avointa ja innostavaa työilmapiiriä. Uskon, että onnellinen työntekijä on yrityksen arvokkain resurssi. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus – mikäli se on tehtävässä mahdollista – helpottaa työn ja perheen yhteensovittamista.

Olen kiinnostunut laajasti eri toimialoista ja kiehtova työpaikka voi löytyä lähes miltä tahansa alalta, kunhan arvomaailmat ja tavoitteet kohtaavat. Haluan olla ylpeä työnantajani edustaja. Voin nähdä itseni työskentelemässä vaikkapa hotellin tai kaupan tukitoiminnoissa, teollisuuden henkilöstöpuolen tehtävissä, erilaisissa projekteissa tai kehitystehtävissä.

Millainen olen?

Olen huolehtivainen, ihmiskeskeinen, tarkka, tulevaisuusorientoitunut, suunnitelmallinen ja järjestelmällinen. Mietin aina käytännöntoteutusta ja haluan varmistaa asioiden sujuvuuden. Työntekijänä olen vastuuntuntoinen, joustava, luotettava ja avulias. Motivoidun, kun saan tehdä oman osani jonkin suuremman, tärkeän päämäärän eteen ja lopulta homma menee niin sanotusti maaliin. Merkityksellisen tavoitteen ja hyvän tiimin eteen haluan antaa kaikkeni! Haluan ylläpitää hyvää fiilistä ja tekemisen meininkiä. Nautin myös asiakaspalvelusta ja pidän hymyn huulilla kiireisimmissäkin tilanteissa.

Mikä on koulutustaustani?

Kauppatieteen maisteri. Pääaineeni on johtaminen ja organisaatiot, sivuaineita psykologia, työ- ja organisaatiopsykologia sekä kansantaloustiede. Lisäksi olen suorittanut kasvatustieteen perusopinnot.

Työnhakualueeni:

Haen työtä Pirkanmaan alueelta, ensisijaisia sijainteja ovat Nokia, Tampere ja Pirkkala. Ajoittainen matkustaminen onnistuu tarvittaessa hyvin.

Advertisement