Unelmien työnhakupäivä

UTHP 2019 kotisivuille

Mistä on kyse?

unelmien-tyopaiva_800x800

Perjantaina 4.10.2019 Suomessa järjestetään kolmatta kertaa valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä Unelmien työpäivä. Tempaus on Work goes happyn ja Yksi elämä -terveystalkoiden järjestämä ja tarkoitus on edistää työntekijöiden hyvinvointia. Unelmien työnhakupäivä syntyi ajatuksesta, että hyvinvointi kuuluu meille kaikille – työsuhteesta tai työyhteisöön kuulumisesta riippumatta.

Tänä vuonna Piilo-osaajien Unelmien työnhakupäivä on entistä vahvemmin osa tätä koko Suomen kattavaa hyvinvoinnin juhlaa: olemme mukana Tampereella Unelmien työpäivän päätapahtumassa!

Myös Unelmien työnhakupäivä järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tänä vuonna levitämme työnhakuhyvinvoinnin tärkeää sanomaa Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan kuplivan iloisesta työnhakuyhteisömme fiiliksestä, paikallisten kumppaniemme annista sekä hyvinvointiasi tukevista puheenvuoroista ja aktiviteeteista!

Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua. Vapaa pääsy! Lue alta lisää paikkakuntakohtaisista sisällöistä.

Unelmien työnhakupäivä Tampereella 2018.

Tampere

unelmien-tyopaiva_2_800x800 (1)

Unelmien työnhakupäivä jalkautuu tänä syksynä Work goes happyn järjestämään päätapahtuman Unelmien työpäivän puitteisiin Tampereelle Varalan Urheiluopistolle. Piilo-osaajat pitävät koko tapahtumapäivän ajan Työnhakuhyvinvoinnin olohuonetyöpajaa, jossa keskitytään oman hyvinvoinnin ja jaksamisen vaalimiseen silloin, kun huomaat olevasi vailla työyhteisöä tai kaipaavasi yhteisöä työnhakuun työsuhteen aikana.

 

Työnhakuhyvinvoinnin olohuoneen ohjelma:
9.30 Päivän avaus – Virpi Naukkarinen, Piilo-osaajat ry
10.00 Verkostoituminen työnhakijana ja työelämässä – Noora Luutonen, HR Manager ja kokemusasiantuntija
11.00 Stressinhallinta osana henkistä suorituskykyä työnhakuaikana – Mia Kajosmäki, työyhteisö- ja mentaalivalmentaja sekä Jenni Sofia, mentalisti ja mentaalivalmentaja
13.00 Yhteisöllinen työnhaku – Jaana Saramies, Piilo-osaajat ry
14.00 Voimavarojen vaaliminen työhaussa – Jaana-Piia Mäkiniemi, työhyvinvoinnin asiantuntija ja tutkijatohtori
15.30 Mindfullness-hetki – Jaana Roschier, mindfulness-ohjaaja CFM ja coach

Voit myös varata yhden tunnin yksilöcoachauksen haluamaasi aiheeseen liittyen Raisa Aromaalta, ratkaisukeskeiseltä coachilta (opiskelija). Raisan coachaus-tunnit varataan paikan päällä Olohuoneestamme; näitä on tarjolla vain kourallinen, joten ole nopea!

Lisäksi työnhaun sparraajat ovat tavattavissa nonstoppina klo 9–15:30! Tule kysymään palautetta CV:stäsi, LinkedIn-profiiliisi sekä muutoin työnhaun keinoihin tai hyvinvointiin liittyviä asioita. Menossa mukana vapaaehtoisia sparraajia, mm. Noora Luutonen klo 10-12 ja Marika Lehtonen Valmennuskeskus Publicista klo 12-15.

Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa, niin saat heti tuoreimman tiedon päivän ohjelmasta.

Muista myös ilmoittautua etukäteen mukaan Unelmien työpäivään Work goes happyn sivulla, niin pääset sujuvasti suoraan sisään tapahtumaan. Ilmoittautuminen on täysin maksutonta. Yhdellä ilmoittautumisella pääset mukaan sekä Piilo-osaajien Työnhakuhyvinvoinnin olohuoneeseen että koko tapahtuman kaikkiin sisältöihin.

Unelmien työpäivän päätapahtumassa paikalla ovat Suomen parhaat työelämän kehittäjät ja työhyvinvoinnin asiantuntijat. Päivä on yhdistelmä lavaohjelmaa, workshopeja ja messuja. Kurkista koko päivän ohjelma Work goes happyn sivuilta! Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

pe 4.10. klo 9–16
Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36, Tampere

Jyväskylä

Tänä vuonna Unelmien työnhakupäivä leviää ensimmäistä kertaa Keski-Suomeen! Jyväskylän tapahtumassa panostetaan erityisesti uraohjaukseen sekä fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen henkisen jaksamisen ohella.

Tilaisuuden aluksi Suusi Supervoima, suuhygienisti Sara Niilivuo pitää puheenvuoron itsevarmuudesta, itsetunnosta, fyysisestä terveydestä ja niiden merkityksestä työnhaussa. Puheenvuoron jälkeen pääset tapaamaan Uraverkosto.fin ja Ohjaamo Jyväskylän taidokasta henkilöstöä, joka osaa vastata kiperimpiinkin kysymyksiin CV:tä, TE-asioita ja yleisesti työnhakua koskien.

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden ständillä saat vinkkejä työnhakuun ja mm. siihen, millaiset asiat voivat vaikuttaa hyvinvointiin työnhakuprosessin aikana. Autamme sinua laatimaan konkreettisen työnhakusuunnitelman, joka vie sinut askeleen kerrallaan lähemmäksi unelmien työnpaikkaa.

Osallistu myös Facebook-tapahtumaan, josta löydät viimeisimmän tiedon ohjelmasta ja päivän annista.

pe 4.10. klo 12–15
Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä

Oulu

Unelmien työnhakupäivä valloittaa Oulun tänä vuonna jo toistamiseen! Tänä vuonna keskitymme muutamiin timanttisiin puheenvuoroihin sekä erityisesti vertaistuen ja yhteisöllisyyden levittämiseen.

Ohjelma:
Klo 12.00 Tilaisuuden avaus – Tanja Flygare, Piilo-osaajat ry
Klo 12.05 Business Oulun tervehdys, Olli Löytynoja, Asiakkuuspäällikkö
Klo 12.10 Piilo-osaajat ry – Tanja Flygare
Klo 12.30 Välitilinpäätös siivittää työnhakijan uusille urapoluille – Hanna Kela, Urasampo
Klo 13.30 Henkilöbrändäys – Miksi ja miten alkuun? – Teemu Kivioja, Tecinspire
Klo 14.00 Kuinka päästä unelmien työpaikkaan rekrytoivan koulutusohjelman avulla? – Matti Asumaniemi, Saranen Consulting

Klo 12-15, monipuolista sparrausta työnhakuun antavat:
Helen Vesik, Adecco Finland
Sofia Järnström, Notarec Oy
Stig Hedberg, InHunt Group
Jonna Juutilainen, Pepron Oy

Lisäksi paikalla myös TE-toimiston edustaja, Antti Haapalainen, antaa infoa TE-toimiston palveluihin liittyen.

Tapahtumaa valokuvaa Kalle Hautamäki, Neotar Media.

Osallistu myös Facebook-tapahtumaan ja pysyt kärryillä päivän sisällöstä.

pe 4.10. klo 12–15
Business Oulu, Telesali, Hallituskatu 36 A, 1. krs, Oulu

Yhteistyökumppanimme Oulussa:

Etkö pääse paikalle? Osallistu mukaan ja seuraa somessa!

Unelmien työnhakupäivän tunnelmia päivitetään niin tapahtumapäivänä kuin jälkikäteenkin mm. Twitteriin, Facebookiin ja blogiimme. Löydät nämä julkaisut helpoimmin hashtageilla: #unelmientyönhaku ja #työnhakuhyvinvointi

Seuraa myös Work goes happyn järjestämän Unelmien työpäivän päätapahtuman puheenvuoroja webinaariyhteyden välityksellä tai somessa hashtageilla: #unelmientyöpäivä ja #wghtampere.

Nostetaan työnhakuhyvinvointi korkealle tapahtumapäivänä myös somessa!

Lisätietoja tapahtumista antavat:

Tampere:
Jaana Saramies
puh. 050 374 6269
piilo.osaajat@gmail.com

Jyväskylä:
Sinikka Kauhanen
m.s.kauha@gmail.com

Oulu:
Tanja Flygare
puh. 0440 333 965
t.flygare87@gmail.com

Advertisement