Multitaskaava viestijä ja tuottaja – Sinikka Tierna

Sitä, tätä ja tuota – kokonaisuus kasassa!

Sähköpostiosoite: sinikka.tierna@gmail.com
Puhelinnumero: 040 555 2838
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?IMG_5362

Kokemukseni sopii työhön, jossa täytyy ”tuottaa, täyttää ja toimia”. Tarjoan yrityksille tai järjestöille monipuolista osaamistani, jossa yhdistyvät toimiva viestintä, laadukas projektijohtaminen – esimerkiksi tapahtumatuotanto – ja toimeen tarttuminen. Olen barbapapa (tai oikeastaan barbamama), joka muotoutuu täyttämään saappaat.

Tekemiseni keskiössä on ihminen, esimerkiksi viestin vastaanottajana, tapahtuman osallistujana tai asiakkaana. Organisointikykyni on loistava, ja toimin mielelläni taustalla varmistamassa, että hommat hoituvat, budjetit pitävät ja viestit menevät oikealla tavalla perille. Hahmotan kokonaisuuksia, huolehdin yksityiskohdista.

Top 3 osaamistani:

– Viestintä: suollan sujuvat tekstit, huikkaan tehokkaasti somessa, tiedotan tärkeimmät, viilaan muidenkin viestit
– Projektikoordinointi: suunnittelen, budjetoin, aikataulutan ja huolehdin
– Ihmisistä tykkääminen ja tavallisen ihmisen näkökulman ymmärtäminen

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Kokonaisuuksien hallinta ja johtaminen
– Rautalangasta vääntäminen ja sen langan viestiminen
– Tuntemattomat polut

Minkälaista työtä etsin?

Etsin työtä, jolle ei välttämättä löydy selvää titteliä. Olen sopiva tyyppi esimerkiksi pieneen työyhteisöön, pestiin, jossa voin yhdistää eri osaamisalueeni. Minulle voisi nakittaa vaikkapa kaikki viestintähommat, budjettivastuuta ja tapahtumien järjestämistä. Tai voisin sukeltaa isoon firmaan ja auttaa sitä tulemaan lähemmäs ihmisiä tapahtumien, tempausten ja tarinoiden kautta.

Tykkään aidosti multitaskaamisesta, jossa erinomainen muistini ja järjestelmällisyyteni pääsevät tositoimiin. Osaan johtaa itseäni ja delegoida tarvittaessa. Mieluiten toimin ihmisläheisten teemojen parissa mutta en kavahda kaupallisuutta. Haluan saada aikaan ja vaikuttaa maailmaan tai edes yhteen pieneen ihmiseen.

Työhistoriani:

– Tampere Tunnetuksi ry, toiminnanjohtaja: Työnkuvani oli erittäin laaja. Tein muun muassa erilaisia kaupunkitapahtumia (Rakas Tampere, Valoviikkojen avajaiset, Illallinen Tampereen taivaan alla), markkinointia, some- ja verkkosivusisältöjä, yhdistyksen taloudenhallintaa, yritysyhteistyötä ja varainhankintaa.

– MindTrek ry, tapahtumatuottaja digitaalisen median tulevaisuusfoorumissa

– Tampereen teknillinen yliopisto, sisällöntuottaja terveysteknologian projektissa

– Oma toiminimi Sinikka Tierna, freelance-toimittaja

Millainen olen?

Työntekijänä olen sitoutunut ja tehokas. Olen tarkka tarkkailija, osaan perehtyä nopeasti ja huolella mihin tahansa teemaan tai tehtävään. Olen hyvä pitämään lankoja käsissäni ja toteuttamaan muiden (ja omia!) ideoita niin, että kokonaisuus toimii. Pysyn mielelläni taustalla mutta tarvittaessa nousen itse vaikka yleisönkin eteen. Minua motivoivat työn monipuolisuus ja ongelmien ratkaisu – se ihana tunne, kun palaset loksahtavat ja kaikki sujuu!

Mikä on koulutustaustani?

Tapahtumatuottaja 2014, Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskus

Yhteiskuntatieteiden maisteri 2009, pääaine tiedotusoppi, Tampereen yliopisto

Ylioppilas 2001

Työnhakualueeni:

Tampere ja lähialueet – minne vain julkinen liikenne kätevästi vie.

Linkkejä

Sinikka Tierna CV

 

 

 

Advertisement