All-around sisältöosaaja, lankojen koossa pitäjä – Rita Dahl

Elinikäinen oppija ei sammaloidu, vaan vapauttaa kaiken potentiaalinsa

Sähköpostiosoite: ritdahl@gmail.com
Puhelinnumero: 0453104571
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

ritakevat2019 Kuva Aila Ruoho

Kokemustani voi hyödyntää kaikenlaiseen laaja-alaiseen, vaativaa taustatyötä edellyttävään sisällöntuotantoon artikkeleista kirjaan tai raporttiin asti. Koulutan monista eri aiheista.. Seitsemän kielen taidollani hankin tietoa myös rajojemme ulkopuolelta. Sisällöllisesti taustani on niin monitieteinen, että voin toimia koordinoijana, suunnittelijana, kouluttajana, sisällöntuottajana ja viestijänä.

Parhaimmillaan olen lankojen koossa pitäjänä ja laajojen kokonaisuuksien hallitsijana. Viestinnän alan yrittäjänä ja kouluttajana ymmärrän myös markkinoinnin päälle. Elinikäisenä oppijana päivitän jatkuvasti taitojani viestinnässä, johtamisessa ja pedagogisessa osaamisessa. Näyttöinä 19 kirjaa ja satoja lehtijuttuja, tiedottamista ja koulutuksia. Tietokirjojeni aihepiirit ovat ulottuneet Suomen kaivospolitiikasta ja kaivoksista sananvapauteen, maahanmuuttoon, ja eri maihin ja kulttuureihin: Portugali, Kypros, Kap Verde, Etelä-Meksiko, Brasilia, ja ne ovat edellyttäneet perusteellista tutkimustyötä.

Top 3 osaamistani:

– nautin lankojen koossa pitämisestä koordinoinnista viestintään
– vahva pedagoginen tausta: koulutan ja kehitän
– idearikkaus ja luovuus luo uusia näkökulmia tekemiseen

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– koordinointi, suunnittelu
– viestintä
– kouluttaminen

Minkälaista työtä etsin?

Etsin pysyvää työtä, jossa voin hyödyntää monipuolisesti minulle kertynyttä kokemusta. Työ voi löytyä koulutuksen, sen suunnittelun, koordinoinnin ja viestinnän tai vaikka kaikkien yhdistelmänä. Minulle tärkeää on hyvä ja kannustava työilmapiiri. Voin myös tarjota yrittäjänä tai pysyvänä alihankkijana koulutuksiani monista eri aihealueista, taustaselvityksien/raporttien tekemistä ja tekstejä artikkeleista kirjoihin.

Työhistoriani:

Parinkymmenen vuoden kokemus viestinnästä, vapaan toimittajan ja ammattikirjoittajan töistä. Kouluttajana ja koordinoijana kokemusta on muutaman vuoden verran.

Millainen olen?

Olen idearikas ja luova ja minulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Minua motivoivat erityisesti haasteet ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääsen käyttämään kokemustani.

Mikä on koulutustaustani?

Minulla on erittäin monipuolinen koulutustausta: valtiotieteiden maisteri 2001, pääaineena yleinen valtio-oppi, sivuaineina viestintä, filosofian maisteri, pääaineena yleinen kirjallisuustiede, sivuaineina naistutkimus, EU-ranska ja sosiologia, medianomi (YAMK)-tutkinnossa kehitin vaikuttavan kirjoittamisen koulutuksen 2018, pääaine journalismi, muita opintoja viestinnässä ja johtamisessa. Helmikuussa 2019 valmistun ammatilliseksi opettajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Olen täydentänyt opintojani viestinnän asiantuntija-koulutuksessa Markkinointi-instituutissa, aikuisten maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon koulutuksessa Helsingin aikuisopistossa 2018-2019, käynyt useita pedagogisia täydennyskoulutuksia ja pistokoulutuksia Photoshop/toimittajan-taidoissa.

Työnhakualueeni:

Etelä-Suomi pysyvissä työsuhteissa, keikkaluonteinen työ onnistuu muuallakin.

Linkkejä:

Rita Dahl CV
Kotisivut/Blogi – Vaikuttavat sanat

Advertisement