HR-markkinoinnin osaaja ja idearikas sisällöntuottaja – Nina Moilanen

Idearikas, iloinen ja aikaansaava tehopakkaus valmiina uusiin seikkailuihin!

Sähköpostiosoite: nina.moilanen@hotmail.com
Puhelinnumero: 0503084791
LinkedIn profiili

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?

Ninan kuva

Olen HR-markkinoinnin osaaja, idearikas sisällöntuottaja ja organisointikykyinen tehopakkaus, jolle on kertynyt monipuolisesti työkokemusta eri aloilta ja erilaisista tehtävistä. Minulta löytyy paloa organisaatioiden ydinviestien kiteyttämiselle, osaamista rekrytointeja ja työnantajamielikuvaa tukevien
kuvien, tekstien ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen sekä iloista tekemisen meininkiä. Myös sisällöntuottaminen sosiaalisen median kanaviin on minulle luontevaa ja mieluisaa puuhaa. Olen tottunut toimimaan sidosryhmien parissa ja monipuolisen työkokemukseni ansioista pystyn auttamaan hyvinkin erilaisissa tehtäväkokonaisuuksissa.

Top 3 osaamistani:

– HR-markkinointi
– Sisällöntuotanto
– Tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– HR-markkinointi, rekrytointi ja modernin työnantajabrändin rakentaminen
– Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan ja viestintä
– Digimarkkinointi sekä kampanjoiden ja tapahtumien ideointi ja organisointi

Minkälaista työtä etsin?

Etsin töitä henkilöstöhallinnon, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parista. Unelmatyössäni yhdistyvät sisällöntuotanto, rekrymarkkinointi, kiinnostavat projektit / kampanjat ja sidosryhmäyhteistyö. Haluaisin omalla toiminnallani kehittää yritysten työnantajakuvaa ja hakijakokemusta ja auttaa yrityksiä löytämään heille sopivimmat osaajat. Olisi mahtava työllistyä modernin ja joustavan työkulttuurin omaavaan yritykseen, jossa on mahdollista kehittyä ja jossa tehdään asioita yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen, huumoria unohtamatta. Arvostan myös organisaatioita, jotka panostavat työntekijöiden viihtymiseen ja hyvinvointiin.

Työhistoriani:

Minulle on kertynyt monipuolisesti työkokemusta eri aloilta ja erilaisista tehtävistä. Työkokemusta minulta löytyy mm. henkilöstö- ja toimistohallinnon sekä myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaspalvelun parista.

Millainen olen?

Työntekijänä olen oma-aloitteinen, aikaansaava ja kanssani on helppo tulla toimeen. Työotteeni on itsenäinen, mutta tiimityöskentely ja ihmisten parissa toimiminen ovat minulle erittäin mieleistä ja luontevaa. Tykkään ideoida ja suunnitella ja pystyn hallinnoimaan useampaa projektia samaan aikaan. Tuon positiivisella olemuksellani iloa ja naurua ympärilleni, sekä hoidan annetut tehtävät oma-aloitteisesti ja ajallaan. Valoisa ja helposti lähestyttävä luonteeni, organisointi- ja projektinhallintataitoni sekä luovuus ja selkeä viestintätyylini ovat vahvuuksiani.

Mikä on koulutustaustani?

Olen koulutukseltani hallintotieteiden maisteri (Tampereen yliopisto). Pääaineenani oli hallintotiede ja sivuaineena luin markkinointia ja viestintää.

Työnhakualueeni:

Etsin töitä Pirkanmaalta.

 

Advertisement