Mittaustekniikan moniosaaja – Mari Talla

”Mikään ei ole erityisen vaikeaa, kun vain jaat sen tarpeeksi pieniin tehtäviin” – Henry Ford

Sähköpostiosoite: mari.talla@iki.fi
Puhelinnumero: 0406485647
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?CV-kuva-talla

Kokemustani voi hyödyntää mittaamiseen, testaamiseen, tulosten raportoimiseen ja tulkintaan liittyen sekä myös näiden automatisointiin esimerkiksi LabVIEWiä käyttäen.

Osaamistani voi käyttää myös erilaisissa organisointia ja koordinointia vaativissa työtehtävissä esimerkiksi esimiehenä tai projektipäällikkönä. Vahvan asiakaspalvelutaustani ansiosta voin toimia asiantuntijana esimerkiksi myyjien tukena tai asiakasrajapinnassa. Minulla on vahva kiinnostus tekniikkaan ja opin uudet asiat nopeasti.

Top 3 osaamistani:

– Mittausten suunnittelu ja datan analysointi ja jatkokäsittely
– Asioiden aikataulutus ja koordinointi
– Osaan ottaa vaativien asiakkaiden tarpeet huomioon ja saada asiakkaan tuntemaan olonsa kuulluksi.

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Mittaaminen, testaaminen ja datan käsittely
– LabVIEW
– Tekniikka yleisesti

Millaista työtä etsin?

Erityisesti haussa on asiantuntijatehtävät ja/tai projektin johtotehtävät liittyen mittaamiseen, testaamiseen, laadun varmistamiseen tai signaalinkäsittelyyn. Olen myös kiinnostunut opettelemaan esimerkiksi sähkösuunnittelua tai ohjelmistotestausta, joista kummastakin on jonkin verran kokemusta. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa työpaikka tarjoaisi mahdollisuuden kehittää omaa osaamistani työn tekemisen kautta. Yritys saa olla suuri, pieni tai jotain siltä väliltä. Yrityksen toimialallakaan ei ole juuri merkitystä; mitattavaa, testattavaa ja laadun varmistusta löytyy varmasti joka alalta. Haluan löytää työn, johon voin sitoutua pidemmäksi aikaa.

Työhistoria:

Olen ollut töissä 16-vuotiaasta asti, joten työkokemusta erilaisista tehtävistä on ehtinyt kertymään jo lähes 20 vuotta. Olen toiminut hyvin paljon asiakkaiden kanssa, aina kaupan kassalta lähitukeen, joten minulla on vahva asiakaspalvelutausta. Mittauspuolen kokemusta sain työskennellessäni Microsoftilla testausinsinöörinä. Tällä hetkellä toimin koulutusta vastaavan työpaikan puuttuessa IT-lähitukena.

Millainen olen?

Opettelen mielelläni uusia asioita ja olen nopea oppimaan. Olen sitä mieltä, että lähes kaiken voi opetella, jos vain siihen on mahdollisuus. Tulen hyvin toimeen ryhmässä, mutta osaan toimia myös itsenäisesti. En pelkää tarttua uusiin haasteisiin, enkä anna helpolla periksi. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mikä on koulutustaustani?

Opintoni tekniikan parissa aloitin suorittamalla ammattilukion sähköpuolen. En siis pelkää liata käsiäni käytännön tehtävissä. Opinnot jatkuivat Tampereen Teknillisellä Yliopistolla, jossa suoritin kandidaatin ja diplomi-insinöörin tutkinnot pääaineena mittaustekniikka. Sivuaineina suoritin teollisuustalouden ja signaalinkäsittelyn, joista teollisuustalous antaa hyvää talouspuolen ymmärrystä ja signaalinkäsittely tukee mittaustekniikka. Opintoni eivät kuitenkaan loppuneet tähän, tällä hetkellä opiskelen TTY:llä omaksi ilokseni ja laajentaakseni osaamistani.

Linkkejä

Mari Talla CV

Advertisement