Historia

Piilo-osaajat on ponnistanut jaloilleen Mothers in Business MiB ry:n MiB LaB -hankkeena. Piilo-osaajien sivusto lanseerattiin ensikertaa 19.5.2017, jolloin osallistujat olivat Pirkanmaan mibiläisiä. Ystävänpäivänä 14.2.2018 hanke laajeni pääkaupunkiseudun MiB-jäseniin. Projektin tarkoitus oli selvittää, onko yhteisöllinen työnhaku ja osaajasivusto tehokas sekä hyödyllinen keino tukea MiBin jäsenten työnhakua ja tuoda esille heidän ammatillista osaamistaan.

Hanke oli menestyksekäs ja irtautui 8.9.2018 omaksi yhdistyksekseen. Samalla Piilo-osaajat ry avasi ovensa laajemmin eri paikkakunnille ja varsinkin osaajille – ikään, sukupuoleen ja elämän- tai työtilanteeseen katsomatta. Olitpa työtön työnhakija, alanvaihtaja, yrittäjä tai muutoin uusista mahdollisuuksista ja oman osaamisen markkinoinnista kiinnostunut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut positiiviseen joukkoomme!

Nykyään Piilo-osaajat on valtakunnallinen eri alojen asiantuntijoiden verkosto, joka tekee osaajien löytämisestä sekä osaamisen markkinoinnista helppoa, hyödyllistä ja kuplivan hauskaa! Osaajagalleriassa on joukko aktiivisia osaajia, jotka etsivät seuraavaa mielenkiintoista askelta urallaan.

Jos haluat mukaan aktiiviseen sisältöä tuottavaan yhteisöön, laita viestiä: piilo.osaajat@gmail.com.

Mikä Mothers in Business MiB ry?

Mothers in Business MiB ry:n ydintehtävä on voimaannuttaa korkeasti koulutettuja äitejä sovittamaan yhteen ura ja perhe. MiB tarjoaa aktiivisen tapahtumatoiminnan kautta tukea osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja uran edistämiseen useilla eri paikkakunnilla. Lisäksi MiB edistää uraäitien asemaa työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. MiBin strategiana on kasvaa valtakunnalliseksi uraäitien verkostoksi ja arvostetuksi yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi. Mothers in Business MiB ry on perustettu 2015 ja sille on lyhyessä ajassa kertynyt jo tuhansia jäseniä.

Mikä MiB Lab?

MiB LaB on Mothers in Business MiB ry:n testilaboratorio uusille projekteille ja ideoille, joilla kehitetään ja laajennetaan MiBin toimintaa. Sen tarkoituksena on testata ideoiden toimivuus ennen laajempaa käyttöönottoa.

Advertisement