Jäseneksi

Piilo-osaajien jäseneksi voivat liittyä kaikki asiantuntijuudesta innostuneet ja oman osaamisensa markkinoinnista kiinnostuneet! Lue alta tarkemmin yhdistyksemme tarkoituksesta ja jäsenyyden vaihtoehdoista. Jos – ja toivottavasti kun! – innostut liittymään joukkoomme, siirry täyttämään jäsenhakemus!

Mikä on toimintamme tavoite?

Piilo-osaajat ry  on 8.9.2018 perustettu yhdistys, joka toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Yhteisömme on avoin kaikkien alojen osaajille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Yhdistyksemme tarkoituksena on:

  • edistää ja tukea asiantuntijatason osaajien oman osaamisen markkinointia ja työllisyyttä,
  • auttaa vertaistuen saamisessa ja aktivoida osallistujia osaamisensa esille tuomisessa,
  • seurata asiantuntijatyötä tekevien työmarkkina- ja työllisyystilannetta ja siihen liittyviä ilmiöitä, sekä
  • osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun työllisyyden edistämisestä ja työttömyydestä.

Mitä tarjoamme jäsenillemme?

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden oman osaamisen näkyvään markkinointiin työnantajaa puhuttelevalla tavalla ja löydettävyyden lisäämiseen, työnhakuyhteisön ja asiantuntijaverkoston tuen, sekä erilaisia tapahtumia.

Yhdistyksessämme pääsee myös mukaan yhteisömme projekti- ja kehitystyöhön, mikä on antanut meille osallistuneille uusia oppimisen paikkoja ja kehittänyt omaa osaamistamme. Kaiken tämän paketoimme iloisesti kuplivaan yhteishenkeen, joka näkyy niin sisällä kuin ulospäin. Näin olemme saaneet useat työnantajat ja rekrytoijat kiinnostumaan Piilo-osaajista!

Teemme aktiivista yhteistyötä rekrytoivien tahojen kanssa ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tehdäksemme verkkosivustamme rekrytoijan unelmien työkalun.

Miten jäseneksi voi liittyä?

Piilo-osaajiin voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksemme tarkoituksen, toimintamallin ja säännöt. Varsinaiseen toimintaan voi osallistua monella tavalla. Ensimmäinen jako tapahtuu liittymismaksumme perusteella: voit toimia äänioikeutettuna varsinaisena jäsenenä tai tukea toimintaamme kannatusjäsenyydellä ilman äänioikeutta. Toimintavuoden 2018-2019 kertaluonteiset liittymismaksumme ovat:

  • varsinainen jäsen 20€
  • kannatusjäsen 60€

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemuksen.
Jos lomakkeen täyttäminen ei onnistu, lähetäthän sähköpostia: piilo.osaajat@gmail.com

Mitä varsinainen jäsenyys tarkoittaa?

Varsinaisilla jäsenillä on kaksi eri vaihtoehtoa osallistua toimintaamme käytännössä: aktiivisena ja julkisesti näkyvänä osaajana tai taustalla vaikuttavana ja yhteisön vertaistuesta nauttivana osaajana.

Taustaosaajana pääset nauttimaan ainutlaatuisen yhteisömme tuesta ja tapahtumista!

Jos julkinen työnhaku ja oman osaamisen markkinointi epäilyttää, voit liittyä Piilo-osaajiin mukaan myös taustalle. Tällöin profiiliasi ei julkaista osaajagalleriassa, mutta pääset kuitenkin mukaan yhteisömme keskustelukanavaan ja tapahtumiin. Taustalla hyödyt vertaistuesta ja vinkeistä sekä voit auttaa muita osaajia jakamalla omaa tietämystäsi.

Aktiiviosaajana pääset lisäksi esille osaajagalleriaamme!

Jos haluat mukaan verkkosivumme osaajagalleriaan, edellytämme sinulta aktiivisempaa otetta ja sitoutumista tiettyihin vastuisiin: some-aktiivisuuteen ja blogimme sisällöntuotantoon. Näin näymme yhdessä laajemmalle ja nostamme meidän kaikkien löydettävyyttä.

Sinun ei suinkaan tarvitse olla valmis sisällöntuottaja tai somessa sukkuloija, vaan tärkeintä on valmius näihin molempiin! Kaikessa tässä yhteisömme tukee sinua ja me kaikki olemme olleet siinä samassa jännittävässä alkutilanteessa.

Voit halutessasi myös vaihtaa osaajaryhmästä toiseen: voit aloittaa taustalta ja rohkeuden kasvaessa siirtyä aktiiviosaajaksi. Tai esimerkiksi työllistymisen jälkeen voit poistua osaajagalleriasta, mutta jäädä yhteisöömme taustalle tsemppaamaan muita ja nauttimaan energisestä yhteishengestämme. Niin moni muukin on tehnyt! 😉

Miten jäseneksi liittyminen etenee käytännössä?

Jos yhteisömme kuulostaa sinulle sopivalta, liity jäseneksi täyttämällä Piilo-osaajien jäsenhakemus!

Muissa asioissa voit myös lähestyä meitä sähköpostitse: piilo.osaajat@gmail.com.

Jos haluat liittyä aktiiviosaajaksi, kannattaa hetimmiten ryhtyä työstämään omaa osaajaprofiiliasi. Kaikki profiilimme noudattavat samaa kaavaa, joten voit poimia profiilikysymykset jo julkaistuista osaajaprofiileista ja alkaa työstämään niihin omia vastauksiasi.

 

Tervetuloa mukaan iloisen kuplivaan asiantuntijaverkostoomme!

Advertisement