Ammattitaitoinen viestinnän kehittäjä ja osallistava joukkuepelaaja – Heidi Hölsömäki

Paree päivän tuumata, ku viikon teherä väärin.

Sähköpostiosoite: heidi.holsomaki@gmail.com
Puhelinnumero: 0400 567 931
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?2048px_HEIDI_03

Viestissä on aina alku, keskikohta ja loppu. Kuulostaa helpolta, mutta miten viesti laaditaan kiinnostavasti ja vaikuttavasti?

Media- ja viestintäosaamiseni sopii organisaation viestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen. Sparraan johtoa ja koulutan toimijoita niin, että viestintä on entistä vaikuttavampaa. Tarjoan työkaluja sekä sisäisten että ulkoisten viestintäprosessien parantamiseen.

Nautin monikanavaisesta viestinnästä, jota toteutan ilolla yhdessä asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Ahkeroin tekstit nettisivuista some-postauksiin. Laadin toimivat kuvakäsikirjoitukset, jotka kuvaajien on helppo toteuttaa. Tarvittaessa valokuvaan ja videoin itse. Suunnittelen myös ulkoasuja ja taitan materiaalit brändin mukaisesti. Opiskelen mielelläni myös uusia taitoja ja tehtävässä tarvittavia työvälineitä.

Motivoidun työni suunnitelmallisesta toteuttamisesta ja yhteistyöstä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Ideoin, aikataulutan ja ahkeroin viestit maailmalle. Nautin yksityiskohtien kauneudesta ja kokonaisuuksien kokoamisen palapelistä.

Top 3 osaamistani:

– Viestinnän kehittäminen, koordinointi ja toteutus asiakaslähtöisesti.
– Terveyden, hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden edistämiseen liittyvät teemat, ihminen edellä.
– Vankat viestinnän käytännön taidot ja niiden kouluttaminen esimerkiksi viestintäpajoissa.

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Analytiikka: Järkevät mittarit, vaikuttavat viestintäprosessit.
– Digitaalisuus: Hakukoneoptimointi ja saavutettavuus.
– Dialogisuus: Yhdessä viestejä rakentaen ne hioutuvat timanteiksi!

Minkälaista työtä etsin?

Intohimoni on kehittää suunnitelmallista viestintää yhteistyössä organisaation jäsenten ja asiakkaiden kanssa. Haluan luoda viestintätekoja, jotka edistävät tavalla tai toisella ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia.

Haen pidempiaikaista työyhteisöä Tampereelta tai joustavien yhteyksien päästä. Arvostan tiimipelaamista, avointa työilmapiiriä sekä jatkuvaa kehittymistä. Olen avoinna yllättävillekin työtarjouksille, joissa osaamisestani voisi olla hyötyä!

Työhistoriani

Kokemuksessani yhdistyvät laaja-alainen kehittäminen sekä konkreettiset viestintä- ja toimitustyön taidot.

Mediakokemukseni avulla hallitsen journalismin periaatteet ja käytännöt. Taittavan toimittajan ja toimitussihteerin tehtävät muiden muassa Aamulehdessä ja Taloussanomissa opettivat uutisjournalismin tekemisen kiivastahtisissa vuoroissa, osana uutistiimiä.

Laajin kokemus minulla on sosiaali-, terveys- ja vammaisjärjestöjen viestinnästä. Yhteistyössä johdon ja asiantuntijoiden kanssa olen kehittänyt ulkoisen ja sisäisen viestinnän prosesseja. Olen toimittanut kymmeniä julkaisuja kirjoista oppaisiin, joten ymmärrän asiayhteydet ja rakennan niistä lukijoita palvelevia kokonaisuuksia niin printtiin kuin digikanaviin.

Millainen olen?

Luonteeltani olen innostuva, empaattinen ja määrätietoinen. Eteläpohjalaiset juureni saavat minut tarttumaan reippaasti työhön. Näen kehittämisen tarpeet, joten teen aktiivisesti ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi.

Viimeksi minua on kiitetty työpaikalla rauhallisuudesta, tehokkuudesta ja aikaansaamisesta. Paras kiitos on iloinen hymy ja tuuletus, kun yhteiset työt saadaan maaliin.

Vapaalla nautin perheeni ja ystävieni seurasta. Luovuuttani vahvistan maalaamalla, kehoani pilateksessa. Luonnossa liikkuminen rauhoittaa mielen ja tuottaa minulle suurta esteettistä iloa.

Mikä on koulutustaustani?

Yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena tiedotusoppi. Sivuaineina mediakulttuuri, sosiaalipolitiikka ja suomen kirjallisuus. Sosiaaliohjaaja.

Lisäkoulutus: Verkkomedian perusteet, Julkaisutekniikan perusteet, AEL:n Adobe InDesign- ja Photoshop-kurssit, valokuvauskurssi, Tampereen kesäyliopiston hakukoneoptimoinnin (SEO) perus- ja jatkokurssit, Google analytiikka ja sometrendit -webinaari, videoeditointikurssi Adobe Clip.

Työnhakualueeni:

Tampereen seutu, pääradan varsi. Mitä kauempana työpiste sijaitsee Tampereelta, sitä enemmän arvostan mahdollisuutta etätyöhön ja matkojen hyödyntämiseen työnteossa.

Linkkejä:

CV Heidi Hölsömäki

Advertisement