Kielitaitoinen asiakaskokemuksen kirkastaja ja taloushallinnon osaaja – Ann-Charlotte Nyblom

Can do -asenne

Sähköposti: anncharlotte.nyblom@gmail.com
Puh: 040 713 3706
LinkedIn

Mihin kaikkeen kokemustani voi hyödyntää?NyblomAnn-Charlotte96

Osaamiseni ja kokemukseni kautta voin olla hyödyksi projektiluonteisissa tehtävissä, joissa tarvitaan niin projektien johtamista kuin käytännön toteuttamista. Monipuolista liiketoimintaosaamistani voi hyödyntää myös kansainvälisessä liiketoiminnassa, jossa tarvitaan kielitaitoa ja kulttuurin tuntemusta. Olen työskennellyt Venäjällä, mikä on opettanut minulle avarakatseisuutta ja rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Top 3 osaamistani:

– Kielitaito: työskentelen niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi kuin venäjäksi
– Taloudellisen informaation analysointi ja raportointi
– Tiimityöskentely ja asiakaspalvelu

Top 3 kiinnostukseni kohdetta:

– Data-analytiikan hyödyntäminen
– Asiakaskokemus ja lisäarvon tuottaminen asiakkaalle
– Työhyvinvointi sekä työelämän ja vapaa-ajan tasapainon tukeminen

Minkälaista työtä etsin?

Haluan suunnata uusille urille kohti asiantuntijatehtävää, jossa voin luoda ja kehittää hyvää asiakaspalvelua. Olen myös kiinnostunut tehtävistä, joissa pääsen analysoimaan dataa tai tekemään analytiikkaa. Yrityksen koko tai toimiala ei ole minulle pääasia vaan kannustava työympäristö, jossa saan mahdollisuuden kehittyä ja oppia uusia asioita. Etsin työtehtävää, joka on sopivasti haastava siten, että energiaa on jäljellä vielä työpäivän jälkeenkin.

Työhistoriani:

Minulla on laaja liiketoimintaosaaminen niin oston, myynnin, logistiikan kuin taloushallinnon tehtävistä. Koulutuksen ja kielitaidon ansiosta aiemmat tehtäväni ovat painottuneet Venäjän liiketoimintaan. Edellisessä työsuhteessa minulla oli mahdollisuus kerryttää kokemusta laajasti eri toimialoista. Olen pitkään työskennellyt taloushallinnossa niin sisäisen kuin ulkoisen laskentatoimen parissa. Olen toiminut esimiestehtävissä viisi vuotta, missä sain mahdollisuuden oppia muiden sparraamista ja kannustamista.

Millainen olen?

Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut, viihdyn työskennellessäni ryhmässä ja saan energiaa ympäröivistä ihmisistä. Työskentelytyylini on nopea ja järjestelmällinen, olen priorisointikykyinen ja keskityn olennaiseen. Minua motivoi uuden oppiminen ja asioiden oivaltaminen kokeilemisen kautta sekä hyvä ja kannustava työilmapiiri.

Mikä on koulutustaustani?

Olen koulutukseltani filosofian maisteri. Pääaineena opiskelin venäjän kieltä ja sivuaineiksi valikoituivat suomen kieli ja taloustiede.

Työnhakualueeni:

Haen työtä pääkaupunkiseudulta.

Linkkejä:

Ann-Charlotte Nyblom CV

Advertisement