piilo-osaajat juhlii

Osaaja pois piilosta – Ann-Charlotten tarina

Ann-Charlotte Nyblom lähti mukaan Piilo-osaajiin venyttääkseen omaa mukavuusaluettaan työnhakijana. Tähän oivia keinoja olivat blogien tuottaminen ja some-näkyvyys. Samalla Ann-Charlotte huomasi, etteivät ne yhdessä olekaan niin pelottavaa tai vaikeaa. Lue, mitä muuta Ann-Charlotte sai tästä iloisen kuplivasta yhteisöstä!

Mikä sai sinut alun perin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Työnhaku on pääsääntöisesti yksinäistä pakertamista, ja välillä esimerkiksi pettymysten aiheuttamat tunteet saattavat kasaantua, jolloin vertaistuki on erityisen tärkeä. Piilo-osaajat tarjoavat todellakin vertaistukea sekä hienon alustan oman osaamisen esiin tuomiselle potentiaalisille työnantajille.

Mitä halusit saavuttaa kampanjan avulla?

Halusin saada uusia näkemyksiä työnhakuun ja kasvattaa rohkeuttani tulla avoimesti esille työnhakijana. Halusin myös saada vertaistukea ja sparrausta muilta samassa tilanteessa olevilta.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

Tavoitteeni toteutuivat todella hyvin! Piilo-osaajien joukossa sain oppia paljon uutta ja kuulla eri alojen osaajien kokemuksia työnhausta ja oman polun löytämisestä. Samalla sain myös paljon vinkkejä työnhakuun yleensä ja runsaasti työpaikkavinkkejä.

Mitä muuta kampanja sinulle antoi sinulle?

Opin miltä tuntuu olla oman mukavuusalueen ulkopuolella, kun tartuin haasteeseen kirjoittaa blogipostauksia, joka ennen liittymistä tuntui todella mahdottomalta. Samalla opin, että somenäkyvyys työnhaun osalta ei tunnu lainkaan kiusalliselta, vaan se näyttäytyy pikemminkin mahdollisuutena.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Suosittelen lämpimästi! Työnhaku on useimmiten yksinäistä puuhaa, ja omien ajatuksiensa kanssa jää helposti yksin. Ajatusten jakaminen ja vertaistuki ovat varmasti jokaiselle työtä hakevalle tarpeellinen. Sen lisäksi Piilo-osaajat tarjoaa upeaa näkyvyyttä oman osaamisen jakamiselle ja verkostossa oppii taatusti uusia asioita.

Kirjoittaja Ann-Charlotte Nyblom on kielitaitoinen tiimityöskentelystä nauttiva taloushallinnon osaaja, joka löysi uusia ammatillisia haasteita huhtikuun lopussa ja poistuu piilosta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s