Osaaja pois piilosta – Eva-Marian tarina

Eva-Maria oppi matkallaan Piilo-osaajien kanssa kasan uusia taitoja, sai kiinni innostuksesta, kirkasti oman tavoitteensa ja löysi verkoston avulla uuden työn. Piilo-osaajissa onnistutaan yhdessä! Muihin onnistumistarinoihin voit tutustua täällä.

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan Piilo-osaajista?

Olen aktiivisesti mukana Mothers in Business MiB ry:ssä ja siellä kohtaamani upeat naiset, jotka olivat mukana Piilo-osaajissa, vakuuttivat minut innostuksellaan. Olin myös huomannut, että työnhaku ei olekaan aivan helppo homma, enkä halunnut jäädä yksin kysymysteni kanssa.

Mitä halusit saavuttaa kampanjan avulla?

Halusin ennen kaikkea onnistua ja oppia yhdessä. Piilo-osaajat tarjosi myös väylän saada positiivista näkyvyyttä sekä iloa ja intoa työnhakuun. Uskoin vahvasti, että oma unelmatyö löytyy positiivisen vireen kautta.

Miten nämä tavoitteesi toteutuivat?

Piilo-osaajat oli lopulta paljon enemmän kuin olin kuvitellutkaan. Lyhyessäkin ajassa opin paljon uutta, sain varmuutta ja vahvuutta oman osaamiseni tunnistamiseen sekä äärettömän tärkeää vertaistukea. Moni asia ratkesi hetkessä, kun sitä pohti yhteisössä ääneen. Uusi työ löytyi siten, että minuun otettiin yhteyttä LinkedIn-profiilini kautta. Taustalla vaikuttivat niin oman tavoitteen ja osaamisen kirkastuminen kuin verkoston voimakin.

Mitä muuta kampanja sinulle antoi?

Piilo-osaajien kampanja riisui häpeän viitan päältäni ja uskalsin lopulta kertoa rohkeasti maailmalle, että etsin työtä. Avoimuus ja positiivisuus johtivat myös oman mielialan kohenemiseen enkä nyt ajatellen näe työttömyysaikaa negatiivisena ajanjaksona vaan mahdollisuuksien ja havaitsemisen hetkenä. Löysin itsestäni uusia vahvuuksia ja uskalsin perustaa myös oman blogin kirjoitettuani ensin Piilo-osaajien sivulle.

Mitä sanoisit Piilo-osaajiin liittymistä vielä harkitseville?

Työnhaun aikakausi on uusi ja erilainen kuin vielä pari vuotta sitten. Näkyvyydellä, verkostoilla ja oman osaamisen sanoittamisella on olennainen merkitys työllistymisen kannalta. Piilo-osaajien avulla voi vahvistaa huomattavasti omiin tavoitteisiin pääsemistä ja kaupan päälle saa ympärilleen mahtavia ihmisiä ja innostavan yhteisön tuen.

IMG_6602Eva-Maria Hyvärinen on valmentava tradenomi yamk, pankkialan konkari ja kahden lapsen äiti joka fanittaa täysillä palvelumuotoilua ja on aina asiakkaan asialla. Piilo-osaajien rohkaisemana hän uskalsi hypätä uusien haasteiden pariin it-alalle ja on poistunut piilosta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s